Puur Nederlands vlees - Vlees van eigen slachting en selectie - Horecakwaliteit - Gratis geleverd vanaf €80,- door eigen transport

translation missing: nl.Bestellen en bezorgen: Bestellen en bezorgen

Bestellen

Via onze website kunt u gemakkelijk bestellen uit de aangeboden en speciaal voor u geselecteerde producten. Aangezien we net begonnen zijn met deze service voor u als consument hebben wij voor nu een kleine selectie met producten gemaakt, wij trachten deze selectie de komende tijd steeds verder uit te breiden.

De aangegeven gewichten zijn per artikel indicaties, wij doen ons best de producten zo goed mogelijk op gewicht uit te leveren. Echter aangezien vlees een natuurproduct is zal dit niet in 100% van de gevallen lukken. Wij hanteren hierin een afwijkingspercentage van -5% en +10% t.o.v. het aangeboden gewicht.

Bezorgen

Wij leveren alle bestelling zelf persoonlijk bij u af. Hiervoor hanteren wij vaste leverdagen grofweg gebonden aan de regio waar u woont. Deze indeling is in principe als volgt:

  • Noord-Holland, Flevoland en Utrecht: maandag en donderdag.
  • Noord-Brabant en Zuid-Holland: dinsdag en donderdag.
  • Friesland, Groningen en Drenthe: vrijdag.
  • Gelderland en Overijssel: woensdag en waar mogelijk op een andere route.

Uiteraard hebben onze slagers ook tijd nodig om uw bestelling klaar te maken, vandaar dat u altijd een minimale levertijd van 2 dagen in acht moet nemen.

Bijvoorbeeld: indien u op zaterdag of zondag besteld en u woont in de provincie Noord-Holland zullen wij uw bestelling niet op maandag maar op donderdag bij u thuis afleveren.

Indien het toch beter uit komt om uw bestelling op een andere dag te leveren dan hierboven genoemd zullen wij dit altijd in overleg met u overeenkomen om tot de beste oplossing te komen.

Wel zo duurzaam

Wij bezorgen de producten in gekoelde busjes, hierdoor hebben wij geen extra verpakkingsmateriaal nodig zoals isolatieboxen, isolatiezakken en koelelementen. Hierdoor heeft u bijna geen afval en gebruiken wij zo min mogelijk verpakkingsmateriaal, wel zo duurzaam! Houdt u daarmee wel rekening dat u echt aanwezig moet zijn indien wij de doos afleveren, aangezien het direct in uw koelkast of diepvries geplaatst moet worden.

De producten kunnen verpakt zijn in diverse verpakkingen, afhankelijk van het type vlees. Dit kan vacuüm, onder beschermende atmosfeer of in een zak(je) zijn. Vervolgens worden deze gezamenlijk in een kartonnen doosje bij u geleverd, die u vervolgens simpel plat kan vouwen en bij het oud papier kan.

Bezorgkosten

Wij doen ons uiterste best om uw bestelde producten met zorg bij u zelf af te leveren. Bij het bestellen van ons vlees hanteren wij voor een relatief kleinere bestelling verzendkosten. Bij een grotere bestelling vervalt deze bezorgvergoeding. Daarnaast kunnen wij voor extreem kleine bestellingen helaas niet het vlees bezorgen. Naast dat dit financieel niet uit kan is het uiteraard ook met het oog op het milieu niet wenselijk om met hele kleine porties te gaan rijden. Hieronder ziet u wanneer wij welke bezorgkosten hanteren:

  • Bij een bestelling van €0,00 - €30,00 bezorgen wij helaas niet.
  • Bij een bestelling van €30,00 - €80,00 berekenen wij €9,95 bezorgkosten.
  • Bij een bestelling van €80,00 of meer berekenen wij geen bezorgkosten.

Retourneren en klachten

Normaal gesproken heeft u als consument recht om de koop te ontbinden tot 14 dagen na uw aankoop zonder opgave van reden. Dit geldt echter niet voor bederfelijke producten zoals vlees. Retourneren is dus niet mogelijk.

We gaan er natuurlijk vanuit dat u helemaal tevreden bent met onze producten. Maar mocht u toch klachten hebben over de door u ontvangen producten laat dit dan direct na ontvangst van de producten weten door middel van een e-mail te sturen naar: webshop@clara.nl. Wij zullen dan kijken of we dit voor u op kunnen lossen.