Puur Nederlands vlees - Vlees van eigen slachting en selectie - Horecakwaliteit - Gratis geleverd vanaf €80,- door eigen transport

translation missing: nl.Hollands trots: Hollands trots

Clara is trots op de producten uit de eigen agrarisch sector. Nederland is een van de best presterende landen ter wereld in deze sector. Niet alleen op gebied van efficiëntie, maar belangrijker nog, ook qua dierenwelzijn. Wij stellen onszelf dan ook de vraag waarom men het vlees uit verre landen zou importeren terwijl goed en duurzaam vlees gewoon van koeien uit de Nederlandse weide kan komen of van varkenshouders uit onze eigen streek!

Vlees van melkkoeien en vleesvarkens die hier in Nederland extreem goed in de gaten zijn gehouden en aan de hoogste eisen voldoen, zowel qua dierenwelzijn en voedselveiligheid.

De melkkoeien worden onder andere door zowel de melkveehouder als de zuivelindustrie zeer goed gemonitord. De melk wordt immers iedere dag gecontroleerd en moet van perfecte kwaliteit zijn! Vanuit deze gedachte willen wij de Nederlandse melkkoe, die ook nog eens bij heeft gedragen aan het typische Nederlandse landschap door het grazen in de wei, extra aandacht geven.

Het vlees van deze melkkoeien en varkens komt van dichtbij, geboren en getogen in Nederland. Dit zorgt er voor dat het vlees van Clara niet alleen van melkkoeien en varkens komt uit een van de beste agrarische sectoren ter wereld. Maar ook nog eens dat het transport van koe en varken tot aan het vlees op het bord een zo’n kort mogelijke route heeft afgelegd!