Puur Nederlands vlees - Vlees van eigen slachting en selectie - Horecakwaliteit - Gratis geleverd vanaf €80,- door eigen transport

translation missing: nl.Over Clara: Over Clara

Clara staat synoniem voor de Nederlandse melkkoe

De melkkoe die thuis hoort in het Nederlandse landschap, in de wei, waar de koe staat te grazen. De boer behandelt de melkkoe dan ook niet als nummer. Voor de boer is de melkkoe jarenlang uniek, een deel van de familie. Evenzo is onze benadering in het slachten, selecteren en bewerken van het vlees. Elk stuk is uniek en vraagt zijn eigen benadering.

Clara verzorgt met haar slagerij al ruim 10 jaar de leveringen van vlees bij met name Nederlandse Horeca.

Vanaf nu bieden wij ook u de mogelijkheid dit sublieme vlees van Nederlandse bodem in uw eigen keuken te bereiden en te proeven!

Al het vlees komt uit Nederland en is afkomstig van eigen slachting. Clara is een dochteronderneming van een slachterij wat op hetzelfde terrein is gevestigd. Hier worden 3 maal per week melkkoeien en 2 maal per week varkens geslacht. Zo hebben wij een maximale controle op de kwaliteit en heeft het vlees een zo'n kort mogelijke route afgelegd wanneer het op uw bord ligt.

Dit verklaart ook waarom wij bijvoorbeeld geen kippenvlees verkopen. Wij kopen geen vlees in. Wij verkopen alleen het vlees dat wij zelf slachten en verwerken (rund en varken).

Wij zijn gevestigd in Epe, centraal gelegen in Nederland, de bestelling wordt door onszelf in Nederland bij u afgeleverd.

Helaas hebben wij op dit moment (nog) niet de mogelijkheid te leveren op de Waddeneilanden, in Zeeuws Vlaanderen en Zuid-Limburg.